(VIDEO) Obradović pred Fenerbahče: Izvanredno su počeli sezonu 1Foto: STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da je Fenerbahče „izvanredno“ počeo sezonu i da je to ekipa koja ima „veliki kvalitet“.

„Fenerbahče je ekipa koja igra izvanredno početak sezone, imaju veliki kvalitet i sposobni su da igraju na različite načine – sa četiri visoka ili tri mala. Oni su tim koji u ovom trenutku najviše šutira za tri u Evroligi“, izjavio je Obradović, a preneo Mozzart Sport.

Partizan će sutra dočekati Fenerbahče, u meču sedmog kola Evrolige.

„Oni imaju ogroman broj igrača u rosteru. Bilo koji igrač da fali uvek fali, ako su četvorica onda to nije lako. I pored povreda oni imaju dosta kvaliteta u timu, tako da mislim da mogu da igraju i bez svih tih igrača“, dodao je Obradović.

Trener crno-belih je rekao i da kapiten Partizana Kevin Panter koji se oporavlja od povrede „još uvek nije u stanju da počne da trčkara“, ali da ekipa „neće tražiti pojačanja na toj poziciji“.

Danas je sa timom prvi trenig odradio i Bruno Kaboklo, koji je juče potpisao ugovor sa aktuelnim šampionom ABA lige.

„Bruno je odradio prvi trening sa timom danas i tu počinje priča sa njim i završava se. Mislim da je igrač koji može da pomogne Partizanu i zato smo se odlučili da ga dovedemo. Kako će to izgledati na treniznima tek ćemo da vidimo“, rekao je Obradović.

Duel Partizana i Fenerbahčea počinje u 20.30 i igraće se u Štark areni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari