Ognjen Dobrić ne igra protiv Barselone, Nemanja Nedović upitan 1foto:Star Sport

U seriji loših rezultata, košarkaše Crvene zvezde u petak očekuje evroligaško gosotvanje Barseloni (20.30).

Teški dani na Malom Kalemegdanu prouzrokovani su, pre svega, lošim rezultatima u poslednje vreme.

Zvezda je u seriji od pet poraza na poslednjih šest utakmica i nakon izgubljenog večitog derbija u ponedeljak, u petak je očekuje prezahtevno evroligaško gostovanje Barseloni.

U Kataloniji bi, po svemu sudeći, crveno-beli mogli da se i definitivno oporoste od ambicija da se nađu u TOP 8, posebno jer će biti oslabljeni neigranjem Ognjena Dobrića.

Popularni Šegi se tokom poslednjeg meča sa Partizanom požalio na povredu. Nakon izlaska, više se nije vraćao na teren, baš kao i Nemanja Nedović, čiji je nastup u Barseloni krajnje upitan zbog problema sa zadnjom ložom.

– Dobrić ne može da putuje. Videćemo za Nedovića, sve ostalo je okej. Lazić je već dugo van stroja – potvrdio je trener Duško Ivanović i da je kapiten ekipe još uvek rovit.

Crnogorski stručnjak nije želeo da prokomentariše poslednju lošu seriju rezultata, kao ni dešavanja nakon večitog derbija, odigranog u ponedeljak.

– Nemam komentar. Izgubili smo utakmice na dva potpuno različita načina. U dobroj smo situaciji. Što se tiče dešavanja posle utakmice, rešiće se i ima ko se bavi tim stvarima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari