Olimpijakos nudi Milutinovu manje nego što je zarađivao u CSKA 1foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Saradnja između Nikole Milutinova i CSKA očigledno je završena.

Posle tri provedene sezone u prestonici Rusije, srpski centar je spreman za nova iskušenja i pre svega, povratak u Evroligu.

Milutinovu je istekao ugovor sa CSKA. S obzirom na to da Moskovljani ni naredne sezone neće učestvovati u Evroligi, do obnove saradnje najverovatnije neće doći.

Iskusni centar se trenutno nalazi u Atini na odmoru, što su čelnici Olimpijakosa iskoristili da sa njim popričaju u vezi sa eventualnim povratkom u prestonicu Grčke.

Nakon odlaska iz Partizana, Milutinov je pet sezona nastupao za Olimpijakos, sve do 2020. U tom periodu stekao je brojne prijatelje, sa kojima rado i danas provodi vreme.

Ipak, za jednog od najboljih centara u Evropi, iznesena ponuda Olimpijakosa od 2,8 miliona evra za dve sezone verovanto nije u skladu sa njegovim očekivanjima.

Sličnu sumu, ali na godišnjem nivou, 29-godišnji centar zarađivao je u CSKA (2,5 miliona evra) i verovatno u finansijskom smislu ima slična očekivanja.

Dogovor sa Olimpijakosom, s tim u vezi, nije postignut, međutim, pregovori bi mogli da budu nastavljeni i uporedo vođeni i sa Kostasom Slukasom, kojem je istekao ugovor sa atinskim crveno-belima.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari