„Orlići“ sa Ircima 1

Za razliku od kolega iz seniorskog pogona, koji su tek počeli borbu za Mondijal, najbolji srpski fudbaleri do 21. godine ušli su u finiš trke za Evropsko prvenstvo u Poljskoj sledećeg leta.

 „Orlići“ ne mogu da preteknu prvoplasiranu Italiju u Grupi 2, ali imaju šansu da se kao jedna od četiri najbolje drugoplasirane selekcije kroz baraž domognu EP. Za to su im neophodne pobede na večerašnjem gostovanju u Republici Irskoj (18.45) i u meču sa Slovenijom, sledećeg utorka (17.00).

-Ova generacija je sve važne utakmice odigrala na potrebnom nivou. Nema razloga da tako ne bude i sada. I timski i individualno smo bolji od oba rivala, pa ako pružimo svoj maksimum rezultat neće izostati – samouveren je Marko Grujić, vezni igrač “orlića” i engleskog Liverpula, pred revanš sa svojim vršnjacima sa Ostrva, koje su prošlog meseca dobili sa 3:2 u Novom Sadu.

Iako selektor Tomislav Sivić u Voterfordu ne može da računa na suspendovanog vezistu Sergeja Milinković-Savića i levog beka Nemanje Antonova, koji se još oporavlja od virusa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari