Otvorene prijave za Međunarodnu regatu "Vode Vojvodine" 1

Prijave za Međunarodnu regatu „Vode Vojvodine“ su otvorene. Za ovaj događaj, koji se održava po 12. put, zainteresovani se mogu prijaviti do 20. maja.

Ove godine, od 24. juna, ljubitelji rekreativne plovidbe imaće priliku da za deset dana dana pređu maršrutu dužine 300 kilometara, na potezu Novi Sad – Bački Petrovac – Ruski Krstur – Srpski Miletić – Sombor – Bezdan – Apatin – Bogojevo – Bačka Palanka.

Neophodno je posedovanje registrovanog plovnog vozila i važeće plovidbene dozvole. Učešće je besplatno, a prijave se nalaze na sajtu www.vodevodjvodine.com. Popunjenu prijavu, uz skeniranu plovidbenu dozvolu, potrebno je poslati na mejl [email protected]. Broj prijava je ograničen.

„Međunarodni dan Dunava, 29. jun, biće obeležen ekološkom akcijom i manifestacijom, a sama regata ove godine po prvi put ima za cilj, osim promocije nautičkih potencijala Vojvodine i nautičkog turizma, podizanje svesti o ekologiji i očuvanju prirode“, navodi se u pozivu.

JVP „Vode Vojvodine“, koje organizuje ovaj događaj, otvorilo je i nagradni konkurs za studente Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, da daju svoja idejna rešenja za logo koji nosi eko-motiv.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari