"Partizan ide na F4, Željko je trener sezone" 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Sada već tradicionalno, na pola puta do plej-ofa, kancelarija Evrolige intervjuisala je generalne menadžere 18 klubova sa najrazličitijim pitanjima o najboljim akterima – pojedinačnim i timskim – u sezoni 2023/24.

Moguće da će drugi deo sezone, a naročito plej-of, doneti neke promene, nove junake ili neočekivane uzlete, ali u ovom trenutku može se sa sigurnošću konstatovati da konkurencija vidi Partizan ne samo kao najbolje vođen tim s klupe i veoma neprijatnog rivala, već i kao učesnika Fajnal-fora u Berlinu.

Čak 44,4% „dži-emova“ vidi crno-bele na završnom turniru Evrolige, dok tačno trećina smatra da je Željko Obradović u ovom trenutku trener sezone. Takođe, trećina utakmicu protiv Partizana vidi kao najneprijatniju u kalendaru, u čemu je više glasova dobio samo ubedljivi lider kampanje, Real Madrid, piše Sport Klub.

Madriđani imaju, individualno gledano, najviše „predstavnika“ u ovom neformalnom izboru, u kojem se apsolutno izdvaja Fakundo Kampaco kao – najatraktivniji igrač, najbolji lider, izuzetan dodavač (ispred Miloša Teodosića) i veliki favorit za MVP nagradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari