Partizan pobedio IMT, crno-beli se vratili na vrh tabele 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom stadionu IMT rezultatom 5:2 (2:0) u 21. kolu Superlige Srbije i tano se vratili na prvo mesto na tabeli, nakon što je danas Crven zvezda bila bolja u gostima od Novog Pazara (3:0).

Crno-beli su imali prednost od dva gola na poluvremenu (2:0), ali je posle autogola Markovića ekipa iz Novog Beograda dobila priliku da se rezultatski vrati u meč.

Domaći su ponovo stekli dva gola prednosti nakon što je Zahid iskoristio penal, da bi potom Radočaj morao da napsti teren zbog žutih kartona u 73. i 77. minutu.

Činilo se da će Partizan privesti meč kraju, međutim, IMT je nastavio da napada i u 81. minutu iz jedanaesterca preko Lukovića, koji je nekoliko minuta ranije pogodio prečku, ponovo prišao na gol zaostatka.

Ipak, crno-beli su u finišu iskoristili dva kontra napada i golovima Ekvadorca Kastilja i Korejca Goha obezbedili tri

Golove za Partizan postigli su Severina u 24, Kovačević u 45, Zahid iz penala u 67, Kastiljo u 86. i Goh u 90. minutu, dok su strelci za goste bili Marković u 49. (autogol) i Luković u 81. iz penala.

Partizan, sada ima 53 boda, jedan više od Crvene zvezde, a u narednom kolu gostuje Radniku u Surdulici (subota, 24. februar), dok IMT istog dana igra sa Radničkim u Nišu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari