Partizan zove Golden Stejt u Beograd, u čast Dejana Milojevića 1foto:ABA liga/ Dragana Stjepanovic

Crno-beli žele da u čast tragično preminulog Dejana Milojevića pozovu u goste Golden Stejt.

Prerana smrt Dejana Milojevića potresla je sve košarkaške pregaoce širom sveta.

Kako je dolikovalo liku i delu nekada sjajnog košarkaša, potom i dokazanog stručnjaka, od njega su se na lep način oprostili Partizan i Mega, klubovi u kojima je stekao status igračke, a potom i trenerske legende, zatim Budućnost, a na podjednako dirljiv način isto je uradio i Golden Stejt u kojem je Milojević proveo svoje poslednje trenerske dane.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje preminuo je od posledica srčanog udara, a zbog velike tragedije, kako Kurir prenosi, Partizan namerava da pozove Golden Stejt u goste.

– Mi razmišljamo o tome da priredimo meč između Partizana i Golden Stejta u čast Dejana Milojevića u Beogradu. Želimo da organizujemo utakmicu na otvorenom kao što smo to uradili na Tašmajdanu pred početak ove sezone. Bilo bi to fenomenalno za oba kluba, kao i za Srbiju. Uputićemo im poziv, a spremni smo da Golden Stejtu platimo troškove dolaska i boravka u našem gradu. Bio bi to termin u pripremnom periodu. Dejan je bio omiljen u toj NBA ekipi, a suvišno je i govoriti kakav trag je ostavio u našem klubu – otkrio je predsednik Partizana.

Milojević je za Partizan igrao od 2004. do 2006. godine, dok je u stručnom štabu Voriorsa radio od 2021. do tragične smrti.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari