Piroćanci masovno daju podršku Kariju Pešiću 1Miloš Teodosić, Svetislav Pešić, foto Peđa Milosavljević /Starsport

Svetislav Kari Pešić, selektor reprezentacije Srbije i jedan od najuspešnijih košarkaških trenera svih vremena, od svojih sugradjana, svih gradjana Pirota, dobija neverovatnu podršku pred Eurobasket koji će biti održan od 1. do 18.septembra, saopštio je Sportski centar Pirot na svom fejsbuk profilu.

Selektor reprezentacije Srbije je i zvanični promoter grada Pirota od 2008.godine i dobitnik svih gradskih priznanja koja se dodeljuju ljudima koji su dali izuzetan doprinos razvoju Pirota, piše portal Pirotske vesti.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, pruža ogromnu podršku Svetislavu Pešiću i veruje da će Kari osvetlati obraz srpskoj košarci kada je o nastupima reprezentacije reč.

Direktor Sportskog centra Pirot, Nenad Djordjević, takodje pruža snažnu podršku svom sugradjaninu i legendi Kariju Pešiću. On je izjavio da je Kari sportska i ljudska veličina kakva se javlja jednom u sto godina. Djordjević i Pešić se veoma dobro poznaju, a direktor Sportskog centra je siguran da će Pešić uvek doneti pravu odluku u datom trenutku koja će omogućiti da iz svake situacije izvuče najbolje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.