Plaćeni termini umesto vlasništva 1Foto: VK Partizan / Facebook (Arhiva)

Koliko prošle nedelje čelnici Opštine Voždovac izrekli su niz javnih optužbi i sumnji na račun rukovodstva vaterpolo kluba Partizan, spočitavajući mu loše stanje Sportskog centra „Banjica“ kao posledicu nestručnog i nedobronamernog rukovođenje ovim velikim objektom.

Da bi danas sa iste adrese stiglo saopštenje o dogovoru sa crno-belima, čiji čelnici su (bili) rešeni da nastave borbu za svoje vlasništvo nad spornim SC. Kao rezultat poslednjeg u nizu sastanka opštinskog predsednika Aleksandra Savića i prvog čoveka Partizana Aleksandra Šoštara.

„Na sastanku Savića i Šoštara, koji je održan na predlog predsednika voždovačke opštine, dogovoreno je da rukovodstvo VK Partizan dostavi sve termine treninga, utakmica i vaterpolo škole sa ciljem da opština finansijski pomogne, plati sve navedene termine i spreči eventualno propadanje kluba“, stoji u pisanoj izjavi beogradske opštine.

Isti izvor tvrdi da je na dnevnom redu bila i najosetljivija tema, oko koje se već diglo puno prašine u javnosti.

„Pravnom predstavniku Partizana predočena je pravosnažna odluka Apelacionog suda, kojom se potvrđuje pravo korišćenja opštine Voždovac nad sportskim centrom na Banjici. Opština sada čeka da rukovodstvo VK Partizan dostavi sve potrebne informacije radi konačnog dogovora i da omogući potpuno preuzimanje i upravljanje sportskim centrom na Banjici“, zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari