Plivači Spartaka osvojili 125 medalja na međunarodnom mitingu u Skoplju 1Plivački klub "Spartak" Subotica, foto: Subotica.info

Takmičari Plivačkog kluba Spartak ostvarili su odlične rezultate na dva takmičenja na kojima su ukupno osvojili 125 medalja.

Ovaj klub je sa svojim takmičarima u konkurenciji kadeta, juniora i seniora nastupio na Međunarodnom takmičenju „Skoplje Open 2022“ koji je održan u glavnom gradu Severne Makedonije.

„Na ovom takmičenju je učestvovalo 315 takmičara iz osam zemalja. Ekipa Spartaka je osvojila ukupno 22 medalje, dok je Nikola Koltin proglašen za najuspešnijeg juniora. Ekipu u Skoplju je predvodio trener Bojan Race“, prenosi Subotica.info.

Drugi deo takmičara nastupio je na Međunarodnom plivačkom mitingu „Prozivka 2022“, koji je održan u Subotici u organizaciji Plivačkog kluba Spartak Prozivka na kom je učestvovalo 173 takmičara iz 14 klubova.

“Ekipa Spartaka, sastavljena od mlađih juniora, kadeta , pionira i predtakmičara brojala je ukupno 57 članova koji su osvojili 103 medalje od kojih 38 zlatnih, 35 srebrnih i 30 bronzanih. Ekipu u Subotici su predvodili Vladan Konjević, Jelena Subotić i Milan Jovanović“, navodi se.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari