Pljušte zahvalnice Kokezi 1Foto: STARSPORT

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza ovih dana je najomiljenija fudbalska ličnost na beogradskom Topčiderskom brdu, a večiti rivali Crvena zvezda i Partizan nisu mogli da sakriju oduševljenje onim što je uticajni član vladajuće Srpske napredne stranke i čovek od poverenja srpskog premijera Aleksandra Vučića uradio za njih.

Najpre je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić u pisanoj izjavi medijima priznao da je prvi čovek FSS i te kako učestvovao u gašenju finansijskog požara u LJutice Bogdana 1 tokom nedavnog monitoringa Evropske fudbalske federacije, pomogavši (nepoznatom količinom novca) našem predstavniku u kvalifikacijama za Ligu šampiona da namiri deo zaostalih obaveza i time izdejstvuje produženje UEFA takmičarske licence. A onda su se i crno-beli pohvalili da Kokeza brine o njima, baš kao kada je nedavno za pregovarački sto doveo zaraćene struje u borbi za prevlast u Humskoj 1.

– Posle redovne inspekcije komisije UEFA u aprilu, FK Partizan je preuzeo obavezu da započne pripreme za neophodnu rekonstrukciju delova stadiona kako bi isti bio prilagođen najvišim standardima UEFA. Kako se radi o obimnim radovima, koji iziskuju velika finansijska sredstva, FK

Partizan se obratio za pomoć FSS, koji je izašao u susret molbi i pomogao realizaciju plana rekonstrukcije – saopštila je privremena uprava Partizana putem klupskog sajta, takođe ne navodeći dobijen iznos, ni to da li se radi o pozajmici ili bespovratnoj pomoći.
Kao da FSS i bivši predsednici nikada u prošlosti nisu otvarali kasu zbog dva najveća domaća kluba i drugih, manjih sredina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari