Pobeda Zvezde i proslava titule za kraj sezone (FOTO) 1Foto:Beta/Branislav Božić

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su završili sezonu, pošto su danas na svom terenu savladali Proleter sa 2:1, u poslednjoj ovosezonskoj utakmici u Super ligi Srbije.

Utakmica nije počela najbolje po šampiona Srbije, pošto je Proleter golom Aleksandra Andrejevića poveo već u šestom minutu, ali su izabranici Dejana Stankovića preokrenuli rezultat do poluvremena.

Prvo je Mateo Garsija izjednačio u 19. minutu, da bi prednost Zvezdi u 37. minutu doneo Milan Gajić.

Zvezda je sezonu završila sa 78 osvojenih bodova, odnosno sa 14 bodova više od Partizana, dok je Proleter na 12. mestu sa 30 osvojenih bodova.

Uz pesmu, bubnjeve i pirotehniku i svetlosne efekte, oko 18.000 navijača na stadionu „Rajko Mitić“ proslavilo je osvajanje titule.

Pobeda Zvezde i proslava titule za kraj sezone (FOTO) 2
Foto:Beta/Branislav Božić

Fudbalerima Zvezde je nakon utakmice dodeljen šampionski pehar, koji je podigao kapiten Milan Borjan.

„Danas je veliki dan za svakog igrača od Australije do Kanade. Prvi put slavim titulu kao kapiten i velika je čast voditi ove momke i zahvalio bih svima na poverenju, a posebno delijama najboljim navijačima na svetu. Ova titula, kao i učešće u Evropi, veliki deo je i njihove zasluge.

Hvala vam na svemu“, rekao je Milan Borjan, prenosi Mondo.

Posebne ovacije navijača dobio je bivši trener Zvezde Vladan Milojević koji je izašao na teren malo pre aktuelnog šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.

„Čestitam ti Vlado, visoko si postigao lestvicu, hvala svima od srca, hvala svima što imaju poverenje u mene, a vama sa Severa… Ja znam da Zvezdu čeka još sto ofanziva… Računajte na nas“, rekao je Stanković.

Pobeda Zvezde i proslava titule za kraj sezone (FOTO) 3
Foto:Beta/Branislav Božić

Zvezda je sezonu završila sa 78 osvojenih bodova, odnosno sa 14 bodova više od Partizana, dok je Proleter na 12. mestu sa 30 osvojenih bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari