Prelazni rok u Crvenoj zvezdi - Evo ko je najveće pojačanje ove zime! 1Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Crvena zvezda polako privodi kraju prelazni rok. Neki transferi su već dogovoreni, a kako prenosi MozzartSport, planiraju da prodaju i Kingsa Kangvu.

Prema kvotama u različitim srpskim kladionicama, Crvena zvezda je trenutno favorit za osvajanje Super Lige, sa oko 74% šanse da osvoji trofej.

Transferi Koste Nedeljkovića, Jovana Mijatovića i Stefana Mijatoviča već su ugovoreni, a kako se čini, sledeći da napusti Zvezdu je Zambijski reprezentativac, Kangva. Kangva po svemu sudeći nije uspeo da se adaptira i prilagodi crveno-belima, pa je vrlo moguće da će karijeru nastaviti u Rusiji.

Sinoć se završio prelazni rok u većini evropskih zemalja, ali u Rusiji traje do 22. Februara. Od ruskih kluboba, Krila Sovjetov, Baltika i Rostov se navode kao zainteresovani za Kangvu. Kako se on nije pojavio na pripremama na Kipru sa Zvezdom, pretpostavlja se da njegov menadžer radi na tome da ga premesti u drugi klub.

U međuvremenu je stigla još jedna potvrda sa Marakane, a u pitanju je jedno pojačanje. Crveno-beli su potpisali Uroša Sremčevića, što je ujedno i njihovo najveće pojačanje ove zime. Sremčević je u Zvezdu prešao kao napadač Mladosti iz Lučana, a ovaj transfer je crveno-bele koštao 2.000.000 evra.

Što se tiče vesti o navodnom odlasku Jovana Mijatovića iz Zvezde, oglasio se sportski direktor crveno-belih, Mrkela:

“Mi imamo ponudu za Mijatovića. Situacija je takva da može i da ode, a može i da ostane u Crvenoj zvezdi”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.