Prijem za reprezentativce Srbije u futsalu u Gradskoj kući u Vranju 1Gradonačalenik Vranja sa reprezentativcima Srbije. Foto:Grad Vranje

Uoči sutrašnje kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo u futsalu, između Srbije i Ukrajne gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković priredio je prijem za selektora Dejana Majesa i reprezentativce.

Vaša sutrašnja utakmica u Vranju  će biti pravi spektakl za  naše sugrađane. Veoma mi je drago zbog decentralizacije sportskih događaja i prilike da i mi ovde gledamo sport na vrhunskom nivou. U Sportskoj hali u Vranju je nedavno kompletno zamenjen parket prema svim propisanim standardima, pa se nadam da su vam uslovi dobri, kako za održavanje treninga, tako i za utakmicu koja vam predstoji. Grad Vranje ulaže značajna sredstva u sportsku infrastukturu, jer smatramo da je to jedna od prioritetnih oblasti,  pre svega, za pravilan rast i razvoj naših najmlađih sugrađana“, rekao je gradonačelnik Milenković.
Bojan Pavićević direktor futsal selekcija FSS, zahvalio se na prijemu i istakao da su im uslovi boravka u Vranju odlični.
,,Klub malog fudbala  Vranje jedan je od najboljih u Srbiji i mi imamo izuzetnu saradnju. Utakmica sa Ukrajinom je najbitnija u okviru kvalifikacija za svetsko prvenstvo i drago mi je što se održava u Vranju. Očekujem podršku publike, a znam da je u vašem gradu to uvek na izuzetnom nivou“, rekao je Pavićević.
Utakmica futsal reprezentacije Srbije sa Ukrajinom igra se sutra, od 18 sati u Sportskoj hali u Vranju. Reprezentacija Srbije  ima jednu pobedu i remi u prethodne dve utakmice, pa je meč sa Ukrajnom utoliko značajniji. Revaš je zakazan za nedelju dana u Mađarskoj.
Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari