Radnički uručio priznanja Dušanu Ivkoviću i Aleksandru Vučiću

Ostavite komentar


    1. Pomirenje i zahvaljivanje velikom AV znaci i legalizaciju one nelegalne kuce od 1000 metara kvadratnih sto rekose naprednjaci!

  1. Dušan Duda Ivković je trener koji je nas je okitio zlatnim medaljama i čovek čije je ime postalo sinonim za košarku u čitavoj Evropi

  2. Dušan Duda Ivković je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj-jugoslovenskoj košarci i svakako je zaslužio ovu plaketu za životno delo. Bezbroj puta smo se radovali uspehu naših košarkašaša zhvaljujući njegovom požrtvovanju i radu da doprinese što boljim rezult.

  3. Bravo!Pokazujete da se u srpskom drustvu neguju prave vrednosti, sportski duh i uspesi

  4. Koliko je fantasticnih igraca iznjedrio jedna mali kosarkaski klub Radniciki ali klub sa ponosom, istorijom i tradicijom.

    1. Pa zar i Vi G-din Ivkoviću, posle mnogih koji su se polili…., tuga….

    1. Je l se to čudite?! Slažem se da u ovoj vlasti mnogo toga ne valja, tako da i dalje neću glasati za njih, osim ako se mnogo stvari ne promene, u šta sumnjam, ali je i dalje ova vlast bolja od prethodne i svih koji se muvaju oko te bojkot opozicije. To je shvatio i gospodin Dušan Ivković (ne Duda, jer niste zajedno ovce čuvali). Naravno, vi ćete pričati da je „Duda“ primio pare i da on nije nikakav gospodin, već se prodao Vučiću i da je ista bagra, sendvičar, bot i sve ostalo, jer je to jedino što znate i u čemu ste dobri.

      1. Naravno da se prodao, ali ne zbog sebe, nego zbog Radnickog. Ako to ne kapiras, onda t moram reci da si glup i badava pises komentare pokusavajuci da u njima stavis nekakav smisao zivota u Srbiji. Uopste nije bitno ko je kakav vladaoc, bitno je da ako nije dobar da moze da se menja. E sad, vidim da imas problem sa tim da to ukapiras i da nije svako ko je protiv Vucica za nekog drugog, vec mu je pun kufer i njega i vas „prepametnih“ koji u decimalu znate ko je koliko krao, a realno nemate veze sa zivotom.

      2. Ne lupetaj botino. Procitaj sta je taj Duda pricao o Vucicu i nazadnjackoj bagri 2017. Sta mu je ovo trebalo ne znam. Bacio je ljagu na svoje ime poput Bore Corbe i Ristovkskog.

      3. „Radnički“ su Sreja Jarić, Tasič koji jedini lupa banane Ćosiću, Miroljub Ivković, Damnjanović, Ražnatović, …
        Kakav, bre, Vučič, na spotu detetu lupa rampu, čovek je operisan od sporta.

      4. Svaka ti je ka Njegoseva, uz jednu opasku, a to je da cu ja glasati za Vucica. Trenutno nema boljke ponude na politickoj pozornici

      5. Duda Ivković je učinuo najveći podvig u svojoj karijeri.
        Pristao je da se ponižava pred Vučićem zarad spasa Radničkog.
        Ne zameram Dudi, jer shvatam da je Vučić čovek koji bi, radi dobijanja glasača učinio što normalan čove ne može ni da zamisli.
        Bojim se samo da će AV , po običaju, slagati!

        1. Da li će ta nova hala Radničkog biti na mestu sadašnjeg, uskoro srušenog, SC Vračar (odnedavno SC „Mirko Sandić“, koji je u likvidaciji),po volji Vesića i komp – na Južnom bulevaru će se graditi „veći i lepši“… Dudo… u korist sopstvene štete???

    2. Pa komentari govore za sebe….. Cestitke su upucene samo Dudi……. Ali vremena su takva…… Jedan mig ovoga pored Dude i ,,Radnicki“ je proslost, a ,,Hotel“ sa 5 zvezdica je buducnost…. Na zalost i Duda shvata kako to funkcionise, a za Radnicki ce prineti i obraz na oltar, bez ikakvog licnog interesa i to treba ceniti….. Ili dobijes ,,Janjicare“ kao Sd ,,Partizan“, Milorada Vucelica za predsednika (Umesto Vujosevica) i gledas kako se sve gasi……

  5. Ha, koliko do juce najzesca pljuvacina botova po Dudi,a evo od danas postaje omiljeni lik. Kakve su to amebe od ljudi. I posle kazu zasto nas vi nazivate botovima, valjda ima neko pravo na razlicito misljenje? Prijatelji, nije to razlicito misljenje, to je tudje misljenje za koje vi mislite da je vase. I ono koje je bilo do juce i ovo je koje danas.

    1. Apsolutno se slažem sa Vama, ali zar ne vidite i obrnutu situaciju? Oni koji su ga do juče hvalili, sada ga pljuju i nazivaju sendvičarem.

      1. Svako ima svoju cenu ,rekao je Gebels. Sloboda i pravda ili interes, zato jedni zvizde drugi aplaudiraju

  6. Kada neko kaže „Radnički“ sa Krsta to asocira na Svetlana, Tasketa i mnoge mnoge druge. Nema tu mesta za uljeze poput Vučića.

  7. Duda Ivković je bio, još uvek je, i ostaće sportista koji je nizom svojih uspeha i količinom zlatnih i srebrnih medalja uvek pomerao granice jugoslovenakog i srpskog sporta! Ovo priznanje govori da je to njegovo zalaganje sada i zvanično prepoznato!

  8. Ovo je još jedan dokaz kakvi smo ljudi.Zato nam je , kako nam je. Sve je na prodaju, nije čudno što smo najduže bili pod Turcima. Možda bi i to bilo bolje da smo ostali

  9. Dusan Ivkovic je i zasluzio ovo odlikovanje. Veliki je doprinos dao da klub opstane.

    1. Htela si zapravo da kažeš da je “ zbog veeelikog doprinosa za opstanak Radničkog, furer zasluzio priznanje“.
      I vidi, da je sve to što će Radnički dobiti od građana , dobio u normalnoj proceduri, odlukom onih koji IMAJU NADLEŽNOST, a da je ovom uručeno priznanje, simbolično, kao predstavniku države, sve bi bilo ok.

  10. Koji procenat ide Dudi od Vučićeve apanaže tj narodnih para iz budžeta?

  11. I na kraju posle 100 godina ponosa padneš toliko nisko i daš odlikovanje AV-u. Bruka i sramota. U Srbistanu je sve na prodaju. Čast je samo bajka dok ne zvecnu dinari.

  12. Politička mišljenja nisu važna, kada je u pitanju ljudskost i poštovanje onoga što je neko uradio za svoju državu. Ivković je zaista veliki čovek i zaslužuje svako poštovanje, mnogo toga je uradio i mnogo toga je ostalo iza njega.

  13. Jasno je zasto je Ivkovic nagradjen. Ali vucic…!? Opet!? Za sta? Cemu je on doprineo u Radnickom?
    Ne mogu da verujem da je pridobio i Ivkovica. Ucenio, zapretio – da. To je vucicev manir i nacin funkcionisanja. Ali kupio – ne.

    1. Vucicic ne preti ,ne ucenjujei ne kupuje ljude. Samo vas mozak ne moze da prihvati neke stvari. To sto su danas zajedno nema veze sa politickim opredeljenjem legende nase i evropske kosarke Dude Ivkovica. A, sve da je i promenio misljenje, ko ste vi da sudite o tome.

      1. Pošten vučić, dokazano pošten, dobar, duševan, ne laže, ne krade, ne manipuliše, dosledan…, zaslužan za 100 godina Radničkog (!). Eeee jasmina, jasmina, jadna jasmina….A što se suđenja tiče – ja sam sudija, jasmina.

      2. Hahahaha… Vucic ne preti ?!?!? Hahahahaha… A da malo iskljucis PINK i Happy ?

  14. Ivkovic trenirao NATO klubove, a Vucic saradjuje sa NATO politicarima. Na istoj su nesrpskoj strani. Toliko. Hvala.

    1. A kada je podrzavao Djilasa i Jankovica tog istog Dudu ste kovali u zvezde. Toliko o vama.

      1. Dudu nije trebalo kovati u zvezdu on je rođen kao zvezda. Janković, do kandidature, je bio divan vaš čovek a onda izdajnik, lopov, prevarant…
        Uvrede poštenih građana to je vaša osobina stečena u Magistratu.

  15. Gospodinu Ivkovicu nagradu za zivotno delo daje drzava, tj Sportsko Drustvo Radnicki.
    Vucic je samo izrazio svoje postovanje velikom treneru kosarke.

  16. Čestitke Dudi na nagradi za životno delo. Bravo majstore. Zaslužio si i zadužio ovaj narod mnogo vise.Hvala na svim srećnim trenucima koje si nam obezbedio.

  17. Drzava bi ubuduce trebala vise racuna da povede o malim klubovima i deci jer se veliki klubovi sami finansiraju, poznati su.

  18. Kada neko ima iza sebe toliko sportskih titula sa evropskih i svetskih sampionata kao sto ih ima Duda, plaketa je i vise nego zasluzena!

  19. Dušan Duda Ivković je bio, i ostaće sportska legenda koji je nizom svojih uspeha i količinom zlatnih i srebrnih medalja uvek pomerao granice jugoslovenakog i srpskog sporta. Ovo priznanje govori da je to njegovo zalaganje sada i zvanično prepoznato. Iskrene čestitke za sve što je uradio.

  20. Velika je cena koštanja te velelepne hale za Dudu Ivkovića. Da neće Vučić biti košarkaški trener u Radničkom ?
    Da li je to način na koji treba da postupi npr. OFK Beograd i KK Beograd, kao i druga manja sportska društva u Srbiji ?
    Zašto dopuštate da vas neko koji vam nije ni do kolena ponižava ? Zašto prosite na takav način ?

  21. Duda Ivković je čovek koji zaista evropski trener broj jedan. Hvala Vučiću koji danas radi savršeno za našu državu. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  22. Nadam se da je medju tim najmladjim clanovima kluba ima buducih uspesnih sportista ili trenera kao sto je Ivkovic.

  23. Verujem da ce drzava nastaviti da ulaze u sport i da cemo imati odlicne rezultate u svim vidovima sporta.

  24. Bujošević,Bora čorba,Garavi sokak,Jezdić,Ristovski, a sad i ti Dudo legendo!Zašto,Dudo brate?

  25. Velika zahvalnost Dudi Ivkovicu na svemu sto je ucinio za srpsku kosarku, ovo je samo malo priznanje za njegov nesebicni rad i trud.

  26. Nasa trenerska legenda! Zasluzio je najvisa odlikovanja zbog promocije sporta i nase zemlje u svetu! Radnicki je jedan od nasih najveci i najstarijih sportskih drustva.

  27. U mom detinjstvu Duda Ivkovic je pokazivao sta znaci „srce na terenu“ i to je pravi sport!

  28. Posle mini-serije Damin Gambit šah je toliko dobio na popularnosti svuda u svetu, i to je promocija pravih vrednosti. Bravo za predsednika i trenera. Važno je negovati sportski duh.

  29. Botovi koji su ga do juce pljuvali,danas ga hvale…tuzno za jednog velikog coveka!!?

  30. Ova „legenda“ se koliko do juce ovako slikala sa onim drustvom sto se zaklinjalo da iz Vuciceve ruke ni orah ne bi uzela a sad mu sa dlana ko pticica mrvice jede. Ni radikalno redukovani izborni prag nisu bili u stanju da preskoce… a zaletili se da Vucica preskoce i zakucaju sve po instrukcijama „legende“. Pajaci.

  31. Ivković je ceo svoj život bio uz Radnički,cak i onda kada je klub bio skoro ugašen,svojim poznanstvima uspeo je ovaj klub da održi i spasi ga bankrota.

  32. Ni jedan orden nije poklonjen, posteno i krvavo zaradjeno, svaka cast i za pomoc klubu !

  33. Sećate se ‘Sluškinjine priče’ i šta sve junakinja mora da uradi da bi preživela i izborila za bolje sutra? Razumem Dudu: žrtvovao se za Radnički, ali i dokazao da apsolutizam vlada umesto instutucija (predsednik upravlja budžetom?!) . Svako ima svoju cenu, od Basare do partijskih upošljenika (znati i vi nekoga, zar ne?). Ko treba da nas spasi od toga, Duda ili mi sami?

  34. Dušan Duda Ivković je živa legenda, proćiće mnogo vremena da se ponovo rodi, on je trener koji je nas je okitio zlatnim medaljama i čovek čije je ime postalo sinonim za košarku u čitavoj Evropi.

  35. Od kad Dudi Vučić zapreti da će mu srušiti nelegalno sagrađenu kuću, Duda promeni pesmu i posta njegov obožavalac.

  36. Duda je sjajan trener koji je dao ogroman doprinos u razvoju srpske košarke. Zato je zaslužio plaketu.

  37. Srpski sport razvija se i ulaganjem u razne discipline omogucujemo nasim sampionima da se iskazu u pravom svetlu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.