Radonjić: Uslovi za igru protiv košarke 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je nezadovoljan zbog uslova u kojem je odigran treći meč finalne serije ABA lige u kojem je njegov tim izgubio od Partizana (70:67).

„Nadam se da ćemo svi zajedno na terenu imati manje klizav teren, pa onda da pričamo o košarkaškim stavrima. A sad, da vežbamo neki napad na ledu ili odbranu. Nemamo uslova za to“, rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih apelovao je da naredni duel, koji se igra u petak, protekne u regularnijim uslovima.

„Imali smo situaciju na kraju sa Zagorcem, nadam se da je on dobro, na svu sreću uz uslov da je on dobro, da se niko nije povredio. Mislim da bi svi trebalo da se potrudimo da možemo da izađemo na parket i pokažemo koliko možemo u tom trenutku, pored umora, opterećenja od finala, to utiče na kvalitet igre, a pored toga može da bude i jako opasno“, dodao je trener Zvezde, a zatim se osvrnuo na tok meča.

„Smatram da je u odnosu na prva dva duela ovaj meč nije bio tog kvaliteta, mislim da su prve dve utakmice bile dobre i bilo je puno toga za analizu. Večeras je sa moje strane to očekivano, jer se došlo u treći meč posle dva teška duela, na sve to, mislim da su bili zbog klizavog parketa bili specifični uslovi za igru za igrače, imali smo svoje šanse da dobijemo meč, okrećemo se sledećem duelu i želimo da odigramo bolje nego danas“, zaključio je Radonjić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari