Rebrača prepoznao košarkaške talente, Fondacija Mozzart ih nagradila stipendijom 1Foto: Promo/Mozzart

Dečaci koji sanjaju da krenu stopama čuvenog Željka Rebrače i košarkaške veštine uče od svog idola, priliku za ispunjenje snova dobili su zahvaljujući zajedničkoj akciji Akademije Rebrača i Fondacije Mozzart.

Na otvorenom času košarke, održanom na terenu koji je Fondacija Mozzart otvorila u čast Željka Rebrače u beogradskom naselju Stepa Stepanović, okupio se veliki broj budućih košarkaških zvezda.

Proslavljeni reprezentativac sa trenerima svoje akademije, posmatrao je mlade igrače kojom brzinom, veštinom i košarkaškim umećem odgovaraju na unapred osmišljene i zadate vežbe.

Nakon treninga uz svoj stručni tim izabrao je deset najboljih koje je Fondacija Mozzart nagradila besplatnim učešćem na letnjem kampu.

Rebrača prepoznao košarkaške talente, Fondacija Mozzart ih nagradila stipendijom 2
Foto: Promo/Mozzart

„Otvoreni trening je nastavak uspešne saradnje Fondacije Mozzarta i Akademije Rebrača u okviru koje je veliki broj mladih do sada imao priliku da besplatno pohađa školu košarke i ostvari svoje snove. Prošle godine smo takođe nagradili kroz otvoreni trening mlade talente koji su izborili stipendije za odlazak na kamp na Zlatiboru koji je tada okupio rekordan broj polaznika iz zemlje i regiona“, istakao je proslavljeni košarkaš Željko Rebrača.

Rebrača prepoznao košarkaške talente, Fondacija Mozzart ih nagradila stipendijom 3
Foto: Promo/Mozzart

Mališani koji su došli na otvoreni čas košarke da predstave svoje talente ali i da osvoje besplatan boravak na letnjem kampu Rebrača stručnom timu Akademije ostavili su težak zadatak da odaberu deset najboljih koji će svoje znanje usavršiti na Zlatiboru tokom druge polovine jula.

Rebrača prepoznao košarkaške talente, Fondacija Mozzart ih nagradila stipendijom 3
Foto: Promo/Mozzart

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari