Ronaldo ljut na novinare 1Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Napadač Juventusa oštro demantovao navode da se vraća u Real

„Svako ko me poznaje, zna koliko sam usredsređen na svoj posao. Na to da manje pričam, a da više radim i to je bio moj moto koji me je vodio od početka karijere. Ipak, s obzirom na sve što se govori i piše, moram da istupim iz svoje pozicije“, počeo je obraćanje javnosti Kristijano Ronaldo preko popularne društvene mreže.

„Više nego što pokazuju nepoštovanje prema meni kao čoveku i kao igraču, neozbiljno pisanje o mojoj budućnosti je nepoštovanje prema svim klubovima koji su deo tih glasina, kao i prema njihovim igračima i stručnim štabovima“, ljutito je nastavio Portugalac.

„Moja priča u Real Madridu je ispisana. Zapamćena je. U rečima u brojevima, u trofejima i titulama, u rekordima i u naslovima. Ona je u muzeju na stadionu ‘Santjago Bernabeu’ i u sećanju svakog navijača kluba. I povrh svega što sam ostvario, zapamtio sam da u sam u tih devet godina osećao veliku prisnost i poštovanje navijača i to ću uvek negovati. Znam da će me istinski navijači Real Madrida i dalje čuvati u srcima, kao što ću i ja njih u svom„.

Nekadašnja zvezda Mančester junajteda ne želi da ga mediji sele iz Torina, jer nema nameru da ostavi „staru damu“.

„Kao što je slučaj i u Španiji, često me u vestima povezuju sa velikim brojem klubova u mnogo različitih liga, a niko za to vreme nije mario da sazna pravu istinu“.

„Prekidam ćutanje da kažem da ne mogu da dopustim da se ljudi okolo igraju sa mojim imenom. Ostajem fokusiran na svoju karijeru i na svoj rad, posvećen i spreman za izazove sa kojima moram da se suočim“.
„Sve ostalo? Sve ostalo je samo priča“, zaključio je jedan od najboljih fudbalera današnjice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari