Sajam sporta oborio rekorde 1Foto: mos

Državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić i direktor Sajma sporta Nemanja Svjetličić istakli su da je Peti međunarodni Sajam sporta pod sloganom “Sport je zakon”, koji je večeras zatvoren, oborio je sve rekorde i potvrdio status vodeće sportske manifestacije u regionu.

Na 20 terena za aktivaciju, poligonu za atletiku i kros fit, trambulini, ski skakaonici, tatamiju za borilačke sportove, teretani, predstavljeni su svi sportovi. Tokom tri dana održan je i veliki broj sportskih radionica, predavanja i edukacija o sportu, saopšteno je iz Mistrasrtva omladine i sporta.

Sajam sporta održan je na Beogradskom sajmu u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije.

Učestvovalo je 40 teritorijalnih sportskih saveza, 95 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnici najznačajnijih sportskih institucija u zemlji.

Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta su se predstavili i mnogobrojni izlagači sportske opreme, hrane, suplemenata u ishrani, za oporavak i rehabilitaciju sportista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari