Samizdat Đuričić: Uoči revanša na Velodromu igrač PAO ukazao na svoje zasluge za pobedu protiv Marselja (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Igrač Panatinaikosa Filip Đuričić, naš fudbalski reprezentativac, sačinio je dajdžest svojih zasluga u pobedi protiv Marselja u Atini (1:0) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U video-prilogu uoči revanša na Velodromu (utorak, 21 čas) uz poruku „spremni“ istakao je dva među prelomnim momentima u kojima je bio u glavnoj ulozi.

 

To su oštri prekršaji nad njim, koje je nesmotreno načinio novajlija Edvin Kondogbija, pojačanje iz madridskog Atletika, radilica na sredini terena. Za oba je dobio po žuti karton pa je francuski tim od 65. minuta bio s igračem manje.

Gol nade je u 83. minutu dao Brazilac Bernard, koji je u igru ušao desetak minuta ranije upravo umesto Đuričića, koji je ovog leta pojačao atinske „zelene“ kao i levi bek Filip Mladenosvić. Njihov trener je Ivan Jovanović.

Ko se bude radovao na Azurnoj obali, igraće u plej-ofu, sva je prilika, s Bragom, koja je na revanš s TSC-om u Bačku Palanku stigla s 3:0 iz prve utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari