Sari razočaran, hoće da napusti Lacio 1Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

I dok su se najveći takmaci pojačavali, trošeći desetine miliona evra, Lacio je u zimskom prelaznom roku uspeo da dovede samo Kabrala iz lisabonskog Sportinga, što je razbesnelo Mauricija Sarija, trenera Rimljana, u meri da želi da napusti klub.

Italijanski mediji pišu da je Sari razočaran time što klub nije uspeo da angažuje nijednom igrača za kojeg je dokazani stručnjak bio zainteresovan.

Sari je tražio trojicu iskusnih igrača na koje bi odmah mogao da računa, sa ciljem da proširi rotaciju i pronađe adekvatnu alternativu Ćiru Imobileu u samom špicu napada.

Klaudio Lotito, gazda Lacija, nije, pak, previše mario za želje trenera; doveo je samo Žovana Kabrala, koji igra na krilnim pozicijama, mestima na kojima je Lacio fino popunjen.

Italijanski mediji tvrde da je zbog ispoljene nemoći i nezainteresovanosti Lotita na tržištu tokom zimskog prelaznog roka, Sari odlučan da napusti klub na leto, uprkos usmenom dogovoru da saradnja bude produžena na narednih par godina.

Sari smatra da sa trenutnim sastavom ne može da se izbori za mesot u Ligi šampiona naredne sezone. Lacio je osmiposle 23 kola i čini se da ne može puno napredovati na tabeli do kraja takmičarske godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari