Sinovi Peđe Stojakovića i Lebrona Džejmsa briljirali na istom meču, ponosni očevi uživali (VIDEO) 1Foto:Youtube printscreen

Naslednici bivšeg reprezentativca Jugoslavije i još aktivne NBA zvezde skrenuli pažnju na sebe na Ol-star meču srednjoškolaca.

Andrej Stojaković i Broni Džejms nastupili su na utakmici koja je okupla njihove najbolje vršnjake u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. I oduševili publiku svojim znanjem.

Očeve takođe, jer su pomenuti događaj uživo pratili i očigledno uživali i legendarni srpski košarkaš Predrag Stojaković i njegov prekookeanski kolega Lebron Džejms.

Jedan potez Stojakovića juniora posebno je sve zadivio, a TV kamere su osim atraktivnog prodora i vrhunskog poentiranja zabeležile i ponosan osmeh njegovog roditelja.

 

Za razliku od oca 18-godišnje nade grčke košarke, rođenog u Solunu, Lebron Džejms nije moga da ostao miran na stolici nakon prvog koša svog sina već ga je burno proslavio.

 

Inače, obojica su nastupila za isti tim (Zapada) u pomenutom meču, pod okriljem tradicionalnog i u SAD veoma popularnog Mekdonalds Ol Amerikas turnira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari