Sport Klub proslavlja 16. rođendan 1Foto: Sport klub

Redakcija Sport Kluba danas proslavlja 16 godina od svog nastanka, sa planom da nastavi još jačim tempom u godinama koje dolaze.

„Plan Sport Kluba je bio da tržištu u ovom regionu prenese sportske događaje na način na koji se to nije radilo do tada. Ali, verovatno niko od ljudi koji su tada bili u toj prostoriji nije ni zamišljao da ćemo doći tu gde smo ovog trenutka“, kažu oni.

Sport Klub sada predstavlja simbol sporta na ovim prostorima, ali što je možda još važnije, simbol onoga kako bi sport trebalo da se prati i doživi.

„Glasovi naših komentatora, tekstovi i blogovi naših novinara su poznati i van granica regiona. Ali, ne nameravamo da se zaustavimo tu. Ima još prepreka da se obori i postoje neki rekordi koje još nismo postavili“, najavljuje Sport Klub.

Oni podsećaju da su tokom prethodnih 15 godina pratili gotovo sve uspehe Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića, Viktora Troickog, plasmane Lajovića i Krajinovića u finale Mastersa, kao i mnoge uspehe Ane Ivanović i Jelene Janković, ali i prve titule Olge Danilović.

„Postavili smo i nove standarde u kvalitetu studijskog programa, a treba napomenuti i to da imamo jedan od najgledanijih youtube kanala u regionu. Svi koji smo ovde u redakciji jednako volimo sport i to što radimo i verovatno smo zato i uspeli. Ali, uvek može bolje i više i potrudićemo se da tako bude u narednim godinama. Ipak, jedne devize nameravamo da se držimo, a to je ona sa kojom smo i počeli tog dana pre 15 godina u Kralja Petra“, zaključuje Sport Klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari