Stanojević: Nije lako u ovim okolnostima, moramo sve da pobedimo 1Foto: Srđan Stevanović /Starsport

Nakon sedam dana odmora, fudbalere Partizana sutra na svom stadionu očekuje meč sa TSC-om u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige (14.00). Crno-beli su na pet kola do kraja na dva boda manje od Crvene zvezde, uz lošiji međusobni skor.

„Imali smo nekoliko dana odmora, spremali smo se i spremni smo za narednu utakmicu. Imamo iskustva iz prethodnog duela sa TSC-om. Bilo je teško, postigli smo tada dva gola iz prekida i upisali pobedu, ali ne mogu da kažem da je bilo rutinski“, podsetio je Aleksandar Stanojević javnost na prethodni susret Partizana sa ekipom iz Bačke Topole.

Šef struke crno-belih podvukao je da su obe ekipe imale dovoljno vremena da se spreme za sutrašnji meč.

„Lazetić je uneo prepoznatljiv stil igre. Menjaju sisteme, načine ulaska u igru, adaptiraju se u odnosu na rivala koristeći svoje vrline. Sviđa mi se kako radi Lazetić koji gaji specifičan način igre. TSC može da igra sa tri ili četiri igrača u odbrani, da napadne sa dva napadača i transformacije su odlika dobrog tima i trenera. Mi smo adaptirani na sve, situacije rešavamo zonski i na sastanku pripreme ću igračima ukazati šta možemo da očekujemo“, istakao je dokazani stručnjak.

Stanojević se pred kraj izlaganja osvrnuo na bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom.

„Nije lako sa te strane motivisati igrače. Zvezda igra sa Čukaričkim koji ne pamtim kada ih je ugrozio. Teško je verovati da će i sad iako su u samom vrhu srpskog fudbala. Ne opterećujem igrače jer u ovom trenutku ne zavisimo od nas, ali se nadamo. Nje lako u ovim okolnostima, moramo sve da pobedimo, a imamo teške izazove pred nama. Nije lako pobediti sve utakmice iako smo mi trijumfovali u velikom broju utakmica i napravili dobar rezultat do sada.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari