Stanojević: Ugrožena regularnost lige, skandal odlaganje utakmica zbog bolesti

Ostavite komentar


  1. Ne volim Stanojevica, li je ova put potpuno u pravu.Sve se svelo samo na interes CZ, zbog nje se stimaju pravila, zbog nje sudije sude najvise penala na svetu u korist CZ i mnogo toga jos. Secate li se da je Sava Milosevic bio dugo rekorder po broju nestupa u reprezentaciji? E onda FSS organizuje neke utakmice u kojima Stankovic igra (mator, ne moze da hoda, a kamoli da igra), pa na kraju kao oprostajna utakmica u kojoj Stankovic postaje igrac sa najvise utakmica u reprezentaciji Srbije, ne moze partizanovac to da bude. To je jedan primer. U doba dominacije Partizana (do pre pet god.) igrao se plejof u kome su sepolovili bodovi iz regularnog dela lige, nebi li se na taj nacin pomoglo CZ da napokon nekako bude prvak Srbije. Onog trenutka kada je zahvaljujuci AVu postala rezultatski dominantna istog momenta pravila se menjaju i nema vise polovljenja bodova. Pravila od dva bonus igraca dok je CZ imala takve igrace na klupi, a Partizan zbog dva bonusa morao ostavljati na klupi skupe strance i dobre igrace. Sada je bonus jedan igrac, pa pokusaj da su u toku lige promeni pravilo o strancima, jer ih je CZ imala vise od Partizana, i td i td. Navijaci Partizana, zasto dozvoljavate ovalve stvari, zasto sami sebe podcenjujete i pristajete da vas neko pravi budalama? Ovi iz CZ i SNS su vam doveli kriminalce na tribine iz CZ i Rada i njima upravljaju, a onda ih nazivaju Partizanovim navijacima i huliganima i vi na to pristajete. Probudite se, nece ovo zlo od drzave i njenih vodecih ljudi trajati vecno. Budite vi koji ce pokrenuti promene.

  2. Stanojevic me je zaista iznenadio ovakvim istupom. Pozitivno me je iznenadio. Mislio sam da je on jedan od trenera koji saginje glavu i veze konja tamo gde najmocniji kaze.Ali ocigledno da nije tako. I sve je rekao sto je istina.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.