Subotica: Dimitrije Levajac i Radmila Tominjak trijumfovali na turniru „Vilim Harangozo“ 1Stonoteniseri na Memorijalnom turniru "Vilim Harangozo", foto: Subotica.info

Na Memorijalnom stonoteniskom turniru „Vilim Harangozo“ u Subotici, koji se održava 46. put u znak sećanja na čuvenog jugoslovenskog stonotenisera, u konkurenciji seniora trijumfovao je Dimitrije Levajac, a u konkurenciji seniorki Radmila Tominjak.

Dimitrije Levajac je do titule došao impresivnim nizom izgubivši samo jedan set. U finalu je sa 4:0 pobedio Alekse Gaceva, igrača iz Srbije koji već nekoliko godina nastupa u Nemačkoj. Treću poziciju podelili su domaći predstavnik, Subotičanin Stefan Kostadinović i igrač Crvene zvezde, Nikola Strugarević, prenosi Subotica.info.

Radmila Tominjak, igračica niškog Josip Kolumba, je u finalu pobedila Draganu Vignjević (Panonija), a bronzane medalje pripale su Reki Bezeg, igračici Novog Sada i Ani Nikoiani iz kluba Josip Kolumba.

U konkurenciji parova, među seniorima pobedio je dubl Dimitrije Levajac/Nemanja Đilas (Crvena vezda/Banat) koji je u finalu bio bolji od para Nikola Strugarević/Nikola Marinković (Crvena zvezda/Požarevac).

Bronzane medalje osvojio je subotički dubl Stefan Kostadinović/Bence Bognar (Spartak Infostud) kao i Ivan Takač/Muhamed Abas (Crvena zvezda).

Među seniorkama najbolji je bio dubl Tijana Jokić/Reka Bezeg (Novi Sad), srebrna medalja pripala je paru Katarina Gvozdenović/Anđela Menger (Domboš/Rapid), dok su se bronzanim medaljama okitile Katarina Laura Mihajlov/Minja Vladimirov (Crvena zvezda) i Radmila Tominjak/Ana Nikoiani (Josip Kolumbo).

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari