Subotica: Takmičari Plivačkog kluba “Spartak Prozivka” osvojili osam medalja na Otvorenom prvenstvu Vojvodine 1Plivači "Spartak Prozivke", foto: Subotica.info

Plivači “Spartak Prozivke” osvojili su osam medalja na Otvorenom prvenstvu Vojvodine na kom je učestvovalo oko 140 takmičara.

Prvog dana je održano i takmičenje u plivanju “Zimsko prvenstvo Vojvodine” za pionire i kadete, na kom se takmičilo više od 200 dece, navodi Subotica.info.

Na Otvorenom prvenstvu Vojvodine, Plivački klub „Spartak – Prozivka“ je učestvovao sa čestiri plivača od kojih su dva momka i dve devojke osvojili ukupno osam medalja, i to dve zlatne, jednu srebrnu i pet bronzanih.

Ekipu su predvodili Danilo Čabrilo i Denis Ivković.

Zlatne medalje osvojili su i Ognjen Gabrić, u disciplini 200 metara leđno, u kategoriji 15-16 godina i Teodora Ždrnja, u disciplini 100 metara delfin, u kategoriji 14-15 godina. Srebrnu medalju osvojila je Ena Martić, u disciplini 200 metara leđno, u kategoriji, 14-15 godina.

Bronzane medalja osvojili su Ognjen Gabrić, u disciplini 200 metara leđno, u kategoriji otvoreno, Ivan Đuketić, u disciplini 100 metara i 200 metara prsno, u kategoriji 17-18 godina, Ena Martić dve bronzane, u disciplini 800 metara slobodno, u kategoriji 14-15 godina i u disciplini 800 metara slobodno, u kategoriji otvoreno.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari