Teniski savez Beograda odlikovao najbolje sportiste 1Foto: TSS

Teniski savez Beograda danas je svečano proglasio najbolje takmičare u ovoj sezoni, a pehare i priznanja laureatima podelio je naš najbolji mladi teniser Miomir Kecmanović.

Kecmanović koji se nalazi na 133. mestu ATP liste, a koji je u 2017. bio prvi junior sveta dodelio je najboljima priznanja, a svečanost je održana u press centru Štark Arene Beograd, navodi Teniski savez Srbije.

Nagrade TSB je podelio najboljim učesnicima sa Masters turnira (prva tri mesta) do  12, 14, 16 i 18 godina, prvima sa rang liste 12, 14, 16 i 18 godina, kao i priznanja takmičarima iz Beograda koji su ostvarili zapažene rezultate na međunarodnoj sceni.

Kako se dodaje u saopštenju, svečanosti je prisustvovao i predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević.

Predsednik Teniskog saveza Beograda Milan Slavković uručio je zahvalnicu direktoru Štark Arene Beograd Goranu Grboviću za pomoć u radu tenisa u Beogradu.

Teniski savez Beograda je skup beogradskih klubova nastao 1978. godine, a osnovni ciljevi TSB-a su popularizacija tenisa na teritoriji Beograda, omasovljenje teniskog sporta kao i organizacija domaćih i međunarodnih turnira.

U 2018. godini u TSB je registrovano 40 klubova sa 769 takmičara. Teniski savez Beograda organizuje godišnje 180 turnira u svim konkurencijama i uzrastima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari