Trofejna šestorka i VSS za NURDOR 1foto: Srdjan Stevanovic / STARSPORT

Oproštajna utakmica poznatih srpskih vaterpolista imaće humanitarni karakter.

Samo što je objavljena informacija o organizovanju oproštajne utakmice za doskorašnje, trofejima i slavom ovenčane, reprezentativce Srbije a mnogi su već poželeli da se 20. avgusta na Dorćolu još jednom poklone svetskim, a našim vaterlpolo legendama Filipu Filipoviću, Andriji Prlaijoviću, Milanu Aleksiću, Stefanu Mitroviću,  braći Dušku i Gojku Pijetloviću.

Ono što vaterpolo hepening nazvanim „Šestorica veličanstvenih“ čini još posebnijim je odluka Vaterpolo saveza Srbije da sav prihod od utakmice koja počinje u 21.00 na bazenu „25.maj Milan Gale Muškatirović“ uplati na račun Ncionalnog udruženja roditelja dece obolelih od raka.

I zato svako ko još nije nabavio kartu neka požuri s kupovinom putem Ticket.rs, jer će u suprotnom propustiti poslednju priliku da u kapicama sa trobojkom vidi dvosttruke uzastopne olimpijske šampione, svetske prvake, višestruke osvajače evropske krune, zlatnih medalja u Svetskoj ligi i FINA kupu… I te večeri pomogne rad NURDOR-a.

Trofejna šestorka će igrati sa svojim naslednicima u reprezentaciji, a sa druge strane plivališta u ovom revijalnom susretu biće aktuelni planetarni vladar Italija. Inače, događaj će biti upriličen u okviru jakog međunardonog turnira „Srbija 2022“ u Beogradu, u susret kontinentalnom prvenstvu u Splitu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari