U Moskvi ponovo pričaju o Marku Nikoliću 1foto : Nenad Mihajlovic

Od raskida saradnje sa Lokomotivom, Marko Nikolić je bez trenerskog angažmana. Imao je u međuvremenu ponude, ali nijednu dovoljno zanmimljivu i trenerski afirmativnu, međutim iz „debelog lada“ mogla bi da ga izvuče potencijalna moskovskog CSKA. Naime, prema pisanju tamošnjih medija, srpski stručnjak mogao bi da se uskoro vrati u prestonicu Rusije i preuzme gradskog rivala koji već godinama bezuspešno pokušava da se vrati na domaći tron.

Nikolić je jedan od dva glavna kandidata za mesto trenera CSKA, a konkurencija će mu biti Vladimir Fedotov iz Sočija.

Uprava armijskog kluba nezadovoljna je rezultatima Alekseja Berezuckog u poslednje vreme, zbog čega je u opasnosti da ostane i bez druge pozicije na tabeli. CSKA je u subotu uveče pretrpeo poraz na svom terenu od Sočija koji sa klupe predvodi upravo Fedotov, dok u poslednjih sedam utakmica ima tek jednu pobedu.

Nikolić bi mogao da bude prvi kandidat s obzirom na to da ga je CSKA kontaktirao još u januaru, neposredno nakon raskida saradnje sa Lokomotivom; istovremeno, Fedotov je interesantan i moskovskom Spartaku.

Kamen spoticanja, pak, mogle bi da budu sankcije UEFA prema ruskim klubovima i zabrana učešća u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari