Udovičić posetio olimpijce 1Foto: Fonet/MOS

Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije, Vanja Udovičić i pomoćnik ministra za sport, Darko Udovičić su zajedno sa predsednikom i generalnim sekretarom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem i Đorđem Višackim posetili sportiste Srbije u Olimpijskom selu.

Udovičić je s rukovodstvom Olimpijskog komiteta Srbije obišao Olimpijsko selo, objekte za smeštaj sportista i kancelariju Tima Srbije.

On je razgovarao sa sportistima i njihovim utiscima o uslovima za život i treninge, interesovalo ga je kako se sportisti osećaju pred prve nastupe, čestitao na rezultatima sa kojima su se kvalifikovali i poželeo im je puno uspeha na takmičenjima.

Udovičić je, kako je navedeno u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije, izrazio uverenje da će svi u svojim nastupima dati svoj maksimum i na najbolji način predstavit sebe i svoju zemlju.

Prve nastupe naši takmičari imaju sutra kada od 11 sati po lokalnom vremenu (tri sata ujutru po vremenskoj zoni u Srbiji) nastupaju Marko Vukičević i Marko Stevović u alpskom skijanju u disciplini spust.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari