Uprava Partizana indirektno najavila da će crno-beli igrati Kup utakmicu u sredu 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbalski klub Partizan odložio je današnju konferenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije koja je na programu u sredu 24. aprila (19.00) na stadionu „Rajko Mitić“.

Iako su crno-beli najavili da neće igrati ovu utakmicu nakon što su bili nezadovoljni suđenjem na subotnjem 173. večitom derbiju, čini se da je uprava Partizana odlučila da se tim ipak pojavi na ovom duelu.

Naime, na zvaničnom sajtu kluba objaveljna je informacija o početku prodaje ulaznica za navijače Partizana za predstojeći derbi.

“Prodaja ulaznica za utakmicu polufinala Kupa Srbije, u kojoj se u sredu u 19 časova na stadionu Rajko Mitić sastaju Crvena Zvezda i Partizan, za sektore namenjene navijačima Partizana (jug i zapad – Sektor 1), počinje u ponedeljak od 10 časova.

Ulaznice za južnu tribinu koštaju 500 dinara, a za zapadnu tribinu 1.000 dinara i to su jedini sektori koji navijači FK Partizana mogu kupiti na blagajnama stadiona u Humskoj kao i na prodajnom mestu Tiketlajna u TC Merkator”, piše u informaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari