Užičanka i proslavljena odbojkašica Tijana Malešević nastavila karijeru u čajetinskom klubu 1Tijana Malešević: Foto Nenad Kovačević

Užičanka i bivša reprezentativka Srbije u odbojci Tijana Malešević je nastavila sporstku karijeru u ženskom OK Zlatibor u Čajetini, gde će trenirati mlađe kategorije.

Čajetinski klub je saopštio da se Tijana „vratila kući nakon deset godina uspešne karijere u Švajcarskoj, Češkoj, Poljskoj, Turskoj, Italiji, Brazilu i Rumuniji gde je i završila profesionalnu karijeru“.

„Sada je vreme za novu etapu u karijeri, trenerskoj. U našem klubu je prepoznala pravu priču i dolazi kod nas da stvaramo neke nove šampione“, navela je uprava čajetinskog kluba.

Takođe, klub podseća na to da je Tijana sa reprezentacijom osvojila dve zlatne medalje na evropskim prvenstvima, zlatno odličje na Svetskom prvenstvu i srebro na Olimpijskim igrama.

Zajedno sa prijateljicom i saigračicom u reprezentaciji  Natašom Krsmanović je, pre dve godine, osnovala dečji odbojkaški kamp TIN Volej na Zlatiboru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari