Valeri Bojer: Benzemi treba oduzeti Zlatnu loptu i državljanstvo

Ostavite komentar


  1. Najodvratnija zemlja na svetu.Posle Izraela koja krsi sve zakone sveta,ova zemlja je posle nje. Nisi Vi mu dali zlatnu loptu pa mozete oduzeti,ako neko ne misli kao vi prglasate idajnikom. TO samo u komunizmu bilo.

  2. Nije javnost u Francuskoj dovela Benzemu u vezu sa organizacijom „Muslimanska braća“ već je to uradio ministar unutrašnjih poslova iznoseći tu tvrdnju u tv intervjuu bez ikakvih dokaza. Prikači se i drugi političar/političarka i možemo da krenemo sa manipulacijom javnosti. Moraš biti opterećen mržnjom prema drugoj veri da bi u izjavi „Sve naše molitve su usmerene ka stanovnicima Gaze koji su ponovo žrtve nepravednog bombardovanja koje ne štedi ni žene, ni decu“ video bilo šta osim što tu piše.A što se bombardovanja Gaze tiče , nije samo nepravedno i surovo već i nezakonito ali koga to brine? Svakako ne izrael,Usa i EU.

  3. Париз је после Каора други град по броју људи идламске вероисповести,тако да је Французима боље да ћуте да им се не би десило горе него у Гази.

  4. Svaka cast svima u komentarima. Drago mi je sto jos postoje ljudi koji misle svojom glavom i osudjuju nepravdu kada je vide. A Palestina trpi nepravdu (to je realno blaga rec za ono sto se tamo desava) vec decenijama.

  5. Erik Kantona je imao slicnu izjavu, pa nikom nista. Usput govore istinu, ali na snazi je verbalni delikt.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.