Vanja Marinković: Navijači su bili dobri, ali nigde na svetu ne mogu da se porede sa Partizanovim 1Foto: EPA-EFE/ROLEX DELA PENA

Košarkaši Srbije nastavili su sa pobedama u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo 2025. godine, a večeras su bili bolji od Grzuije u Tbilisiju rezultatom 76:63.

Jedan od najboljih u pobedničkoj selekciji bio je Vanja Marinković koji je ubacio 15 poena.

– Počeli smo veoma dobro, bili smo agresivni na obe polovine terena. Odatle smo gradili našu igru. Igrali smo dobru odbranu na njihovim bekovima, posebno na Tomasonu. Šengelija jeste ubacio 19 poena, ali, ako zatvorite jednog igrača, ne možete ostale. Mislim da je odbrana bila dobra, imali smo samo devet izgubljenih lopti, imali 20 asistencija. Mislim da je to vrlo dobro. Igrali smo dobru odbranu, trčali kontranapade, imali dobru energiju. Navijači su bili dobri. Kada je Gruzija prilazila na tri ili pet poena zaostatka, bili su veoma dobri. Ali, ako me pitate lično, igrao sam u Partizanu godinama. Navijači nigde na svetu ne mogu da se porede sa Partizanovim. Bilo je dobro, ali igrao sam u vrlo-vrlo dobrim atmosferama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari