Vesna Pešić o Novaku Đokoviću: Kad zaraziš mozak ne valja, izgleda da mu piramide u Bosni nisu pomogle 1EPA-EFE/NEIL HALL

Novak Đoković pridržava se odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa. Zbog takvog stava svesno propušta sijaset turnira, spreman i da se ne takmiči na predstojećem US openu. Od momenta kada je javnosti saopštio svoju odluku, ne prestaju komentari, uglavnom kritičke sadržine, a poslednja koja je iznela svoje mišljenje, i to poprilično oštro, jeste političarka Vesna Pešić.

Nakon osvajanja Vimbldona, Đoković nije imao zvaničan meč; propustio je masters u Montrealu, a takođe nije deo mastersa u Sinsinatiju. Iako je, u međuvremenu, došlo do popuštanja mera u Americi, srpski as još uvek nije siguran da li će mu biti omogućeno da se pojavi na US openu, koji je na programu od 29. avgusta do 11. septembra.

„Ja kao poznata navijačica Đokovića pitam se za kad on svoje telo čuva od vakcine sa svojih 35 godina? A onoliki milioni primili vakcinu a telo im mrtvo hladno, baš ga briga. Kad zaraziž mozak mnogo ne valja. Izgleda da mu one piramide u Bosni nisu pomogle“, napisala je Vesna Pešić, poznata političarka, na svom Tviter profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari