Vlasnica pilates centra otkrila destinaciju na kojoj je Đoković odlučio da započne odmor 1Foto: EPA-EFE/James Ross

Teniser Novak Đoković odlučio je da odmor nakon osvajanja desete titule na Australijan Openu, započne u španskom gradu Marbelji, gde već nekoliko godina poseduje kuću.

Izvor ove vesti je Lorena Fernandez, vlasnica lokalnog pilates centra objavljujući fotografije na Instagramu sa, odnedavno ponovo, nabolje plasiranim teniserom na svetu.

U potpisu fotografije Fernandes je napisala: “Kako super fin momak i tako je sjajan sa devojkama. Šteta što Maja ne zna ko je on”.

Đokovićev odlazak u Marbelju nije iznenađujući, imajući u vidu da dobar deo godine, kada ne putuje, provodi upravo u ovom španskom gradu.

Đoković je, koliko je poznato, prvi put počeo da provodi više vremena u Marbelji tokom pandemije kada je veći broj turnira u svetu bio odložen zbog restriktivnih mera putovanja.

O detaljima kuće koju je, navodno, najpre iznajmljivao, a potom i kupio, svojvremeno je pisao italijanski “Korijere delo sport” navodeći da vila poseduje malu bioskopsku salu, teretanu, mali spa-centar, devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, rekreaciju…Kuća se nalazi u centru Marbelje, s pogledom na more i planine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari