"Voleli bismo da prestanu ružne reči": Trener Partizana protivan vređanju predsednika Crvene zvezde 1foto: Starsport

Željko Obradović reagovao na povike Grobara na račun Nebojše Čovića.

Mada ga novinari nisu pitali o incidentu zbog kog su sudije na trenutak prekinule dobijenu utakmicu četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća sa Spartakom (91:69) , Partizanov trener je sam osetio potrebu da prokomentariše katastrofalno ponašanje dela pristalica crno-belih.

“Ja sam pre godinu i po dana došao u Partizan, tada sam sa velikim ponosom govorio što sam se vratio u klub koji mi je u srcu. Tada sam rekao stvari koje sam ponavljao, da naši navijači jedino i isključivo bodre košarkaše i da ostave provokacije, bilo koga… Večeras su se čule ružne reči i nisam saglasan sa tim. Voleli bismo da to prestane.

Voleli bismo da imamo navijače koji isključivo bodre tim. Došli su u velikom broju, neverovatna ljubav, ali ne želim da vređaju nikoga više. Ovo je košarkaška utakmica, ako im to nije dovoljno, imaju razna mesta gde mogu da ispolje bilo kakve stvari. Hvala svima, ali voleo bih da se Kup i sve utakmice pretvore u fer navijanje i da se priča samo o košarci”, jasan je Željko Obradović.

O očekivanom slavlju protiv rivala iz Subotice nije previše trošio reči, a rivalu je od srca čestitao na hrabrom stavu i dobrom držanju u jednom delu utakmice.

„Drago nam je da smo u Nišu, koji se uvek pokazao kao sjajan organizator Kupa. Igrali smo protiv tima za koji je bilo potrebno izaći sa motivacijom kakvu oni imaju. Nismo najbolje krenuli, ali smo zaigrali bolje. Što bi rekli, odrađena utakmica. Čestitke Spartaku na fer i sportskoj borbi, čestitam im na tome“, prokomentarisao je strateg višestrukog osvajača KRK.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari