Zvezdi malo sedam miliona evra za Erakovića, Dinamo mora da pojača ponudu 1foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Engleski Hal je prvi bio konkretan, potom se pojavio moskovski Dinamo sa ponudom od četiri miliona evra, ali u Crvenoj zvezdi takvu opciju prodaje Strahinje Erakovića nisu ni razmatrali. Dolaskom Slaviše Jokanovića na klupu „policajaca“, klub je povećao ponudu na sedam miliona evropskih novčanica, međutim u Ljutice Bogdana, još uvek, nisu namignuli nekadašnjem ruskom velikanu.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Dinamo je spreman da Crvenoj zvezdi popuni budžet sa sedam miliona evra, ipak, u Ljutice Bogdana nisu raspoloženi da darovitog, 21-godišnjeg štopera puste za navedenu sumu.

Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba, nedavno je poručio da Zvezda nije raspoložena da proda Erakovića, barem dok se ne završe kvalifikacije za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Petostruki poslednji, uzastopni, i aktuelni šampion Srbije nada se da za transfer potencijalnog reprezentativca Srbije može dobiti između 12 i 15 miliona evra.

S obzirom na to da je prelazni rok tek počeo, kao i da Dinamo ni za samog igrača nije atraktivna destinacija, pre svega jer usled sankcija prema Rusiji, zbog rata u Ukrajni, tamošnji klubovi naredne sezone neće igrati takmičenja pod okriljem UEFA, do transfera u skorije vreme sigurno neće doći, bez obzira na to što je na mesto šefa struke došao Slaviša Jokanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari