Zagreb: Šestostruki ubica i samoubica 36-godišnji taksista 1Foto: FoNet/AP

Zagrebačka policija saopštila je danas da je muškarac koji je u Zagrebu počinio šestostruko ubistvo i samoubistvo 36-godošnji vozač taksija rođen u Vukovaru koji je s jednom od žrtava imao dete i da su žrtve bile porodično povezane.

„Policija i dalje istražuje šesterostruko ubistvo koje se sinoć oko 21 sat dogodilo na Kajzerici. Dva muškarca, tri žene i 10-godišnje dete pronađeni su mrtvi u Cimermanovoj ulici. Reč je o članovima porodice i jednoj mladjoj muškoj osobi za koju će se utvrditi kako se ona pronašla u toj porodici“, kazao je načelnik zagrebačke policijske uprave Marko Rašić na konferenciji za novinare.

Rašić je rekao da je dete koje je ubica imao sa jednom od žrtava pronađeno u kući i zbrinuto u odgovarajući ustanovu, ne precizirajući uzrast, dok mediji navode da je reč sedmomesečnoj bebi.

Dodao je da ubica nije ranije evidentiran u policiji kao počinilac krivičnog dela i da je samoubistvo počinio jutros oko 3.30 u zagrebačkom naselju Brezovica, nakon što ga policija pronašla i pozvala na predaju.

Rašić je rekao da motiv zločina još nije utvrdjen i da nije bilo nikakvih informacija, pretnji, porodičnog nasilja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari