Cvijanović: RS stabilna uprkos pritiscima 1Foto: EPA/ Aleksandar Golić

Predsednica Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović izjavila je večeras da je RS politički stabilnija i ekonomski sažnija uprkos neprestanim pritiscima.

Ona je u intervjuu RTRS povodom Dana Republike rekla da je stabilnost očuvana i nakon politizacije tragedije porodice Dragičević iz Banjaluke i svojevrsne negacije rezultata izbora.

„Pogledajte neke druge države u okruženju i vidite na koji način su smenjivane vlasti, na koji način su pravljeni nemiri, na koji način se ulazilo ili pokušalo ući u skupštinu. Onda iz toga nije teško izvući zaključak“, rekla je Željka Cvijanović.

Građani su više nego ikad svesni važnosti očuvanja RS, ukazala je Željka Cvijanović i dodala da je RS jedini funkcionalan deo Bosne i Hercegovine i da je otporna na bilo kakve potrese unutar BiH i regiona. „Kad bi sutra došlo do kolapsa sistema u okviru BiH, garantujem da je RS ta koja aspsolutno može da funkcioniše i u roku 24 časa ili 48 časova uspostavi kompletan funkcionalan sistem kao da se ništa nije desilo u okruženju“, kazala je Željka Cvijanović.

Ona je najavila da će se institucije RS u ovoj godini usredsrediti na povećanje životnog standarda građana.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Cvijanović: RS stabilna uprkos pritiscima”

  1. DALI NA TU VAŠU,,STABILNOST ,popet računate na donacije iz sbije od po ,,samo miliončeta par puta,,ko što vas je,stabilizovala Brnabićka da dodo Ronhil podign još ne,,svojinsko,,zdanje u Beogradu,ili,,školu,imenom dr Dabića, da Ga nezaboravimo,koliko smo mu bili godina TAOCI.,.lAKTAŠKI LATIFUNDISTA I SLOBODA IZRAŽAVANJA I MEDIJA NEIDU SKUPA U ISTOJ FLOSKULI,,,FPA NI U R.S.VIDI SE DA SU,,ZEMLJACI,, s obe strane Drine ,, NA ISTOJ,LENIJI,,AVanardizma,,,SNALAŽLJIVI,,JOŠ OD,,SLAVNIH,Im,90,tiha posebno kočoperni pred zakazani doček,,,cara,Putina.. ON JEDVA ČEKA DA VAM ,,PONUDI,JOŠ PO NEKI,POVOLJNI,,KREDIT, K,OŠARGAREPU,NA DUUUGOM ŠTAPU,JER STE MU POSLEDNJA UZDANICA U OVOM DELU,, BALKANSKE AVLIJE.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.