Dodik: Moram da budem arogantan

Ostavite komentar

  1. Dodik nije arogantan, nego je realan i sve sto kaze je istina . Zapadnjacima ne odgovara istina , pa zato pokusavaju da ga prikazu kao negativca .

  2. "Moram da budem arogantan"….Pa budi, ali samo u svojoj kući. Onoj u Laktašima, u Bg, iliti…samo tu imaš pravo. Na drugim mestima arogancija ti je primitivizam!

  3. Pa da, zarad zaštite otetog i zarad zaštite svog podaništva moraš da budeš arogantan. Brugačije se to ne može. Ne brineš ti, Dodiče, za nacionalne interese, brineš ti za nacišovinističke interese tvoje i tvoje klike. Razlika je apsolutna.

  4. Izredjase se predsednici u Srbiji dok je Dodik i dalje glavni shef Banja Luckog entiteta. Da bi sto duze ostao na ovoj poziciji morao je da se "patriotski" grli, ljubi i oblizuje,ranije sa Tadicem, zatim Tomom-diplomom, sada diskretno sa Vucicem.
    Jedino mu smeta postojanje glavnog Sud u BiH koji mu za razne kriminalne finansijske malverzacije moze uskoro stati na rep.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

6. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.