Kineska vlada apelovala na građane da povećaju zalihe hrane

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Da li će to isto da urade i ovi Kinezi što rade kod nas? Ako počnu da prazne i naše rafove i hranu šalju svojima u Kinu, eto nestašice hrane i kod nas.

  2. Nije to zbog korone.Nesto je drugo u potanju. Ameri se setaju planetom kao da je to njihovo vlasnistvo .Prave ratove ,zavadjaju i izazivaju.

  3. Auuu, imamo ovde jednog vrsnog analitičara za spoljnu politiku/ekonomiju. Orhideja, možda da promenite zanimanje, da li ste o tome razmišljali?

  4. Zašto opet negativan komentar za Amerikance u sklopu moguće nestasice hrane u Kini ?
    Obican Amerikanac i ne zna gde je Srbija ; oni nikoga ne mrze. Političari su sasvim nešto drugo. Obican Amerikanac u ovoj surovoj zemlji gleda kako da preživi od prvog do prvog ..i brine ih nestašica goriva, gasa i hrane.

  5. Ako je amerikancima toliko lose neka dodju u Srbiju! Lepo bi bili docekani i ugosceni! Dodjite slobodno…

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

27. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.