Komšić: Zvaničnici Srbije da prestanu da se poigravaju sa BiH

Ostavite komentar

    1. Srbija.Pa to je šaka jada.Spašavaju državu otimajući ljudima penzije,a vojska im nema hljeba da jede.Jadnici pravi.

  1. Srbija nema ‘zvanicnike’. Samo Vucica. Vidite za to sa njim, Sorosem Juniorom i Tonijem Blerom …

  2. Ja ne znam sta ima znacajno u toj napacenoj BiH pa komsije/susjedi hoce da je ocerupaju?

  3. Stvarno neka ostave i Srbija i Hrvatska, Bosnu na miru, tamo žive tri naroda kao nekad u Jugoslaviji i svaki ima svog prestavnika neka tako i ostane. Lepo je kad su ljudi zajedno a ne da se razdvajaju bilo koje vere i nacije da su, na kraju će biti kako nam je i Bog poručio,, Svi ste vi bili jedna zajdenica, pa ste se onda podelili na plemena“ MI SMO SVI JEDNO, TO JE JEDNIO ISTINA, ne treba rastavljati ljude nego sastavljati

  4. „Ujedinjenje ili smrt“ to je srBski cilj i sve storadimo je svakodnevno u tom cilju: mrznja. zavade, naoruzavanje, pretnje i nepriznavanje ni granica oko nas niti postovanje samostalnosti suseda, lazuci svakodnevno o ugrozenosti Srba u regionu. Diktaturom i krizom idemo u nove nesrece.

Ostavite komentar

Svet

G7 i EU osudili pokušaje Rusije da koristi izvoz energenata kao oružje 10

G7 i EU osudili pokušaje Rusije da koristi izvoz energenata kao oružje

Ministri spoljnih poslova članica Grupe sedam najbogatijih zapadnih demokratija (G7) i šef evropske diplomatije Žozep Borelj osudili su danas pokušaje Rusije da koristi izvoz energenata kao oružje i kao sredstvo geopolitičke prinude, ocenivši da Moskva zbog toga nije pouzdan snabdevač energijom.

Naslovna strana

2. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.