Pregovarači se vraćaju na konsultacije u Moskvu i Kijev, Zelenski traži hitan prijem Ukrajine u EU

Ostavite komentar

  1. Putin pokušava da opravda svoj hitlerovski pokušaj okupacije suverene države. Naravno da mu to neće uspeti. Svom narodu će doneti nesagledive štete, ali neće odustati. Ogromna ruska nacija, vrelo evropske kulture, će zbog ovog novog Staljina, strašno propatiti.

  2. Bože molim ti se,spasi kako Ruse tako i Ukrajince,spasi djecu ,majke ,očeve ,braću
    U ratu nema pobjednika ,ostaje pustoš ,grobovi ,tuga .

  3. Ukrajinu i Bosnu treba pod HITNO primiti u Evropsku Uniju. To je imperat5iv za očuvanje svetskog mira.

  4. Tako je neka prestane odmah rat ja sam pobjegao izvuko zivu glavu iz Vogsce kod Sarajeva od strane pravoslavaca mojih komsija.

  5. U svakom ratu ginu siroti ljudi,deca, žene. Amerika i NATO su primorale Rusiju i Ukrajinu na rat. Shvatiće ova Evropa, da je NATO đavolska rabota i da je potrebno podhitno stvoriti evropsku vojsku.

  6. Samo neka prekinu ubistva dva bratska naroda.A vas clanak tipa „naisli na zesci otpor nego su ocekivali“ je najblaze receno bez veze…Trve se dva ista naroda za interes nekih smradova.Inace,volim vase novine,avangarda ste u nekim momentima,ali ne morate bas toliko ofirno branite usrane „principe zapadne evrope“.Smradovi koji salju oruzije,a mi svi skupa(mislim na Slovene),trebamo biti meso….

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.