Pronađeno telo u blizini kuće majke Brajana Volša: Za sada nije poznato o kome je reč 1Foto: Twitter/Josh Benson

Telo nepoznate osobe isplivalo je juče na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi deset kilometara od mesta gde živi majka Brajana Volša, Dajana Volš.

Brajan Volš je, podsetimo, optužen da je 1. januara u podrumu njihove kuće ubio svoju suprugu Anu Volš, a potom raskomadao njeno telo i bacio ga na najmanje dve deponije u blizini kuće svoje majke.

Tokom dana kada je Beograđanka nestala, Volša su kamere zabeležile u blizini mesta gde živi Dajana Volš. Uzgred, snimljen je i kako vozi njen crveni auto, najverovatnije da bi prikrio tragove.

Podsećanja radi, kod jedne od njih istražitelji su pronašli krvave džakove, odeću i nakit, kao i propusnicu za kovid na njeno ime. Takođe, otkrivena je testera i pronađen nož u kući, kao i tragovi krvi Ane Volš.

Međutim, delovi njenog tela nisu pronađeni, pa istražitelji pretpostavljaju da ih je on raskomadao i bacio na jednu od deponija na kojima se spaljuje smeće.

Kako prenose američki mediji, policija prikuplja dokaze i pokušava da utvrdi identitet tela koje je juče pronađeno na obali. Navodno ga je otkrila žena koja živi u blizini i odmah pozvala policiju.

„Policijski službenici istražuju mesto na kojem je pronađeno telo u četvrtak popodne, oko 16 sati. Kuća žene koja je pronašla telo nalazi se na obali, na samom ulazu na plažu, a primetila ga je kada je izašla da prošeta psa“, javili su, prenosi b92.

Za sada nije saopšten pol osobe čije je telo izvučeno iz vode, ali se navodi da je na telu pronađen i šal. Na društvenim mrežama pojavili su se komentari da se plaža nalazi u blizini kuće majke optuženog za ubistvo Srpkinje, a mrežama kruže komentari da bi to mogla biti Ana.

„Telo je skoro raspadnuto, očigledno je da je dugo u vodi“, preneli su lokalni mediji, citirajući policijske zvaničnike, prenose Nezavisne novine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari