Beogradski vodovod produžio rok za plaćanje računa 1Foto: Beogradski vodovod i kanalizacija

Javno-komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“ saopštilo je danas da je potrošačima iz kategorije „domaćinstva“ rok za plaćanje računa za februar, mart i april produžen do kraja juna ove godine.

Korisnici koji plate u novom, produženom roku, smatraju se redovnim platišama i ostvaruju pravo na popust od pet, šest ili sedam odsto na plaćanje računa za februar, mart i april ove godine.

Svim korisnicima koji su potpisali ugovor o reprogamu duga ili ugovor o pristupanju dugu sa reprogramom duga, odobren je zastoj u izmirenju ugovorenih obaveza dospelih za mart, april i maj.

Visina ugovorenih obaveza ostaje nepromenjena i korisnici koji su potpisali ugovore, bez ikakvih posledica, obaveze mogu izmiriti počevši od juna 2020. godine. Od danas je otvoren šalter Službe tehničke dokumentacije, u Ulici kneza Miloša 27, svakog radnog dana od 9.00 do 13.00.

Šalteri za plaćanje računa i reklamacije neće raditi do daljeg. Građani mogu da podnesu reklamacije popunjavanjem obrasca na zvaničnoj internet stranici(www.bvk.rs), elektronskom poštom ([email protected]), poštom ili telefonom (3402-053).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari