Kako će izgledati novi kineski tržni centar na Novom Beogradu 1Foto: Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, ministar savetnik u Ambasadi Kine Tjin Jišu i direktor kompanije Eurasia trade center Zou Jun Jong predstavili su danas izgled novog kineskog tržnog centra koji će biti sagrađen na Novom Beogradu, na zemljištu u Ulici Jurija Gagarina koje je plaćeno sedam miliona evra.

Ovaj tržni centar je, suštinski, namenjen „malim“ biznisima, jer velike kompanije imaju svoja predstavništva. Ovo će biti moderan tržni centar, izgrađen po najsavremenijim standardima, koji će omogućiti ljudima da predstave svoje poslovanje i proizvode, rekao je Vesić, prenosi Beoinfo.

Kako će izgledati novi kineski tržni centar na Novom Beogradu 2
Foto: Beoinfo

On je istakao da je na Gradu Beogradu bilo da obezbedi i proda zemljište, kao i da u bliskoj budućnosti izda građevinsku dozvolu i naplati doprinose za građevinsko zemljište.

Ministar savetnik u Ambasadi Kine Tjin Jišu je ocenio da je prijateljstvo Kine i Srbije „čelično“, ali je pored političkih odnosa važno postojanje čvrstih odnosa između građana Kine i Srbije.

Kako će izgledati novi kineski tržni centar na Novom Beogradu 3
Foto: Beoinfo

Novi tržni centar imaće važnu ulogu za beogradsku privredu, ali i za ovdašnje kineske biznismene koji će moći da posluju u unapređenom okruženju. Na taj način rešićemo velike probleme koji su nastali posle velikog požara koji je prošle godine izbio u kineskom tržnom centru u Bloku 70, rekao je Tjin Jišu.

Zou Jun Jong je rekao da će u novom tržnom centru, osim individualnih lokala, postojati i veći kineski brendovi koji će dobiti priliku da predstave svoje proizvode na tržištu Beograda, dpdaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari