Na beogradskim grobljima skoro udvostručen broj sahrana

Ostavite komentar


  1. Nikako mi nije jasno, zašto se neko ko piše ovakve članke malo ne pripremi i pročita neke podatke. I ko je uopšte Beta, gde je potpis na članak koji ozbiljno podgreva strah kod ljudi? Ja se izvinjavam, što reče Dragojlo, ali evo vam podataka za 2019 g pa prosudite sami: dnevni broj umrlih po mesecima, jan 71, Feb 76, mart 61, april 63, maj 62, juni 61, jul 62, avgust 57, sep 57, Okt 63. Vidi se da je u zimskim mesecima prosečan broj umrlih u jednom danu nešto viši nego u ostalim i to je potpuno normalno kretanje slično svim prethodnim godinama. U pitanju je 2019 kada korone nije bilo!
    U članku se pominje nekakvo udvostručavanjem broja umrlih za brojku 70, a vidimo da je prošle godine ta brojka iznosila u Jan 71 i Feb 76! Da li autor ovog članka ima trunku ODGOVORNOSTI za napisano.

    1. Procitaj ponovo tekst.
      Govori se o broju sahranjenih,a ne broju umrlih.Dosta ljudi koji umru budu sahranjeni u rodnom mestu,zar to nije uobicajena praksa kod nas?

      1. Ne možeš da demantuješ sa argumentom “dosta ljudi” komentar u kome su navedene brojke sa zvaničnog sajta za statistiku! Kad budeš znao tačan broj sahranjenih u Bgd i van uz navođenje odakle si pročitao, javi se…..

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.